Forumreglement

BELANGRIJK! Alle club mededelingen en aankondigingen.
Gesloten
Gebruikersavatar
Mikeopel
Oud-Clublid
Oud-Clublid
Berichten: 2451
Lid geworden op: 31 jan 2011 13:49
Auto('s): gsi x20xev to G.M
Locatie: Assen, en Pijnacker

Forumreglement

Bericht door Mikeopel » 22 sep 2012 23:04

Forumregels
 • Op het forum dient men zich netjes te gedragen.
 • Gebruikers die zonder onderbouwing berichten van andere forumleden bekritiseren zullen door de moderators kunnen worden gewaarschuwd.
 • Plaatsen van pornografisch of in het algemeen beledigende of discriminerende tekst, afbeeldingen, links, e.d. wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing. Het bericht zal worden verwijderd.
 • Bij bedreigingen kan aangifte gedaan worden.
 • Het forum is geen plek om slechte ervaringen met bedrijven te delen. Een bedrijf of instantie kan zich immers niet verdedigen.
 • Privé berichten dienen van nette aard te zijn.
 • Iemand die zich schuldig maakt aan het bovenstaande riskeert het om geblokkeerd te worden op het forum volgens het daarvoor geldende beleid.
 • Gebruikers tonen respect aan andere gebruikers en aan sites.
 • Een forumlid dat zichzelf misdraagt tegenover de Astra GSi Club of haar leden op andere forums en de goede naam van dit forum schaadt kan een officiële waarschuwing krijgen.
 • :!: Waarschuwing 1
  Bij misdragingen desbetreffend forumlid een waarschuwing krijgt van de forumbeheerder, zonder consequenties.

  :!: Waarschuwing 2
  Bij aanhoudend gedrag zal het forumlid de 'Ik kan geen post meer wijzigen status' krijgen, met een PM van het bestuur. Deze status zal 2 maanden van kracht zijn, daarna wordt de status weer hersteld.

  :!: Waarschuwing 3
  Levert waarschuwing 2 niks op dan krijgt het forumlid de 'alleen lezen status', met een PM van het bestuur. Bij deze status is het NIET mogelijk om PB's te versturen door desbetreffend forumlid.

  Dan de lengte.
  1e keer: 1 kwartaal
  2e keer: een half jaar
  3e keer: blijvend

  Indien het forumlid zich gedurende zijn 'waarschuwingsperiode' blijft misdragen zal de volgende waarschuwing van kracht worden.*
  * toelichting:
  Bijvoorbeeld: Als de gebruiker al op de 2 waarschuwing zit en hij gedraagt zich zelf niet naar behoren, zoals dit is toegelicht krijgt de gebruiker i.p.v. een kwartaal een half jaar met ingang van de laatste gedraging van de desbetreffende persoon.
Copyright
 • Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan de Astra GSi club tenzij anders gemeld of gedeponeerd bij desbetreffende instanties.
Forumgebruik
 • De voertaal is Nederlands. Voor mensen die in het buitenland wonen en geen Nederlands spreken wordt de Engelse taal gehanteerd.
 • Maak je bericht aan in het juiste forum. Lees hiervoor onder meer de forumbeschrijvingen. Bijv: Lees dit voordat je een topic maakt
  Weet je niet zeker of deze op de goede plaats staat, dan kun je dat even laten weten in je openingspost. Een moderator kan je bericht dan eventueel verplaatsen.
 • Maak gebruik van een passend, beschrijvend onderwerp bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van onhandige berichttitels zijn: "Help me!", "Ik zit vast!", "Ik heb een fout!". Beter is: "C20XE loopt stationair onregelmatig", "Welke Tandriem voor mijn distributie" of "Te koop: Astra GSi, C18XE Blauw, BJ 1993, vr.pr. 1450 euro".
 • Wil je iets promoten of reclame maken, overleg dit met het bestuur. Voor commerciële promotie moet betaald worden.
 • Als je je als nieuw lid aanmeldt is het netjes als je jezelf voorstelt in het daar voor bestemde topic: Hallo, Ik ben..... Dit is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.
 • Als je merkt dat er een probleem is of dat er iets van deze forumregels niet nageleefd wordt kun je dat melden bij de moderators. De snelste manier om dit te doen is de "post rapport" functie, die je bij elk bericht ziet staan. Zelf reageren is niet handig en kan voor onnodige discussie zorgen!
 • Gebruik in je berichten niet overmatig veel emoticons en hou je aan de nettiquette. Dat betekent onder meer dat gebruik van HOOFDLETTERS beperkt wordt tot de doelen waarvoor dit bedoeld is. Onnodig gebruik staat gelijk aan schreeuwen. Dit geldt ook voor het gebruik van veel uitroep- en vraagtekens.
Afbeeldingen
 • Hou rekening met de andere forumleden door geen extreem grote afbeeldingen te plaatsen maar verklein ze naar bijvoorbeeld 800x600 pixels. Te grote afbeeldingen zullen worden verwijderd nadat een verzoek tot verkleining genegeerd wordt.

De bovenstaande forumregels indien van toepassing ook van toepassing op privéberichten. Misbruik van het privé berichten systeem kan leiden tot waarschuwingen (zoals hierboven) en / of de herroeping van privéberichten.

Het Team.

Regels per subforum
Regels voor het "Te koop"aanbieden!
Gezocht
Hallo ik ben...
GSI's in het wild
Projecten
Problemen (Hulp nodig)
Overige Meetings
Spelling- en grammatica fouten in bovenstaand bericht zijn enkel bedoeld ter amusement van de lezer


i am driving a Fozzy And A Driftcar what is your profession?Nissan Skyline R33 OO-skyline-OO
Subaru Forrester AKA De Boswachter
C18XE/X20XEV GSI
C20ne GSI KIA
golf 1600 rat KIA

Gesloten